Ambachtelijk truffelkaas van de boerderij
Tartufo

Over ons

Welkom bij de ‘Coöperatieve Producenten Handelsvereniging “De Producent” B.A.’, een trotse coöperatie van Nederlandse zelfkazende boeren. Al meer dan 100 jaar staan we bekend om onze eerlijke producten tegen een eerlijke prijs. Met meer dan 20 Nederlandse kaasmakers produceren we gezamenlijk duizenden ambachtelijke kazen. Wat ons nogmaals onderscheidt, is onze unieke Tartufo truffelkaas, die een ongeëvenaard meesterwerk is.

Onze coöperatie bestaat uit Nederlandse kaasboerderijen die al ruim 100 jaar trots door families worden gerund. We zijn gedreven door de kunst van het kaasmaken en het behoud van ambachtelijke tradities. Met toewijding en vakmanschap creëren we kazen van hoge kwaliteit. Maar onze Tartufo truffelkaas is het absolute pronkstuk, een uniek meesterwerk dat zijn gelijke niet kent.

Nederlandse
kaasboerderijen

Trotse
familiebedrijven

Ruim 100 jaar
historie

Natuurgerijpte
kaas

In 2008 begonnen we met het ontwikkelen van onze unieke Tartufo truffelkaas. Destijds was truffelkaas nog zeldzaam, en we wilden een recept creëren dat zich onderscheidde van de rest. We vonden een gepassioneerd familiebedrijf in Italië dat truffels van uitstekende kwaliteit verkocht. Samen werkten we aan het perfecte recept voor Tartufo truffelkaas, dat tot op de dag van vandaag onveranderd is gebleven. Hoewel anderen hebben geprobeerd onze Tartufo truffelkaas te kopiëren, heeft niemand kunnen evenaren wat wij met zorg en expertise hebben bereikt.

Wil je meer weten over onze coöperatie? Ga dan naar de website van De Producent!